Foto: Lilly Leana Dula Johansen

Bekkestua Osteopati, din fysioterapeut og osteopat i Bærum,

Trude Anita Degen

Er du på utkikk etter en terapeut med osteopati, fysioterapi- og en manuell terapi utdannelse, så kan jeg være behjelpelig med din problematikk.  Som terapeut med bred utdannelse og erfaring kan jeg ofte hjelpe i situasjoner, hvor det ikke har blitt stilt en presis diagnose, eller hvor det er usikkerhet hvordan problematikken kan løses. Fysioterapi og osteopati er ikke en konkurrent til skolemedisinen, men ett supplement som kan komplimentere hverandre. Konsultasjonen starter alltid med en grundig undersøkelse - i form av samtale og kliniske tester.

En behandling kan bestå av mobilisering og manipulasjon av kroppens ledd, utstrekk av bindevev (fasciebehandling) og kraniosacral terapi. Det blir gitt spesifikke øvelser for å oppnå varige resultater. Jeg behandler både akutte og kroniske smerter. Etter snart 25  års erfaring som terapeut innen fysioterapi og osteopati, har jeg flere etterutdannelser og bred praksis innen flere fagområder:

  • Sportsfysioterapi: Eksaminert SportsFysioterapeut, lang erfaring med behandling av atleter på alle nivåer, fast stilling innen håndball bundesliga i Tyskland på 90´tallet
  • Sportsosteopati: Eksaminert SportsOsteopat ved den Tyske Osteopatiskolen i Hamburg, OSD, under ledelse av Prof. Dr. Med. Hauke Mommsen.
  • Hofte, kne- og ankelskader (D.O. i temaet "Behandling av overtråkkskader")
  • Øre- og kjeveproblematikk (MSc.Ost. i temaet "Ørebetennelse hos barn") Tett sammarbeid med tannleger ved kjeveproblemer (muskel-skjelett problematikker, nervesmerter) 
  • Barneosteopati, bred etterutdannelse for behandling av barn og unge 
  • Stemme- og taleproblemer i forbindelse med stemmebåndproblematikk. Viderutdannelse ved Voice Workshop Ltd, Jacob Liebermann. Godt samarbeid med lokale logopeder.
  • Nakke- og ryggsmerter, bekkenproblematikk og hodepine er tilstander som jeg arbeider med hver eneste dag i klinikken
  • Spesialkompetanse på Kvinnehelse
  • Whiplash og hjernerystelse, lindring av symptomer.

Hva skjer hos terapeuten?

Hos din terapeut blir du spurt om å beskrive dine symptomer, tidligere sykehistorie samt gjennomgang av CT /MR / Røntgen og annet hvis du medbringer dette.  Deretter blir du grundig undersøkt og behandlet. 

Bestill time

Timer kan bookes via e-post: bekkestua.osteopati@gmail.com,
online bookingtjeneste på PasientSky, eller på telefon: 900 69 446

Behandling

* Osteopati
* Kjevebehandling
* Sportskader
* Kvinnehelse